Betfair

Rabona Bónusz

www.betfair.com/hu

Ez a sportfogadási weboldal 2000-ben, Nagy Brittaniban látta napvilágot és ugyanebben az évben elkezdte fogadni játékosokat Magyarországról is. Több mint egy millió aktív ügyféllel rendelkezik, a heti forgalom pedig eléri az ötven millió font, így kétségtelenül ez a legnagyobb fogadási tőzsde a világon.

Hogy működik a fogadási tőzsde?

Betfair nem az Ön tipikus bukmékerje. Ha egy hagyományos bukmékernél fogad, akkor a fogadás az Ön és a bukméker között van, itt, a tőzsdén pedig a fogadás Ön és egy másik játékos között történik.

A legfontosabb újdonságot, ami Betfair hozott a sportfogadási világban, ez a „Lay” fogadási lehetőség egy sportesemény kimenetére. Tegyük fel, hogy Ön ügy látja, hogy ezen a héten Manchester United nem fog győzni. Oda lehet „Lay”-el fogadni és megvárni, amikor valaki elfogadja az Ön szorzója és fogad „Back”-kel M. United-re. Ebben az esetben Ön a bukméker, a másik játékossal szemben. A „Lay” fogadási lehetőség az, ami olyan érdekessé teszi a tőzsdét, ezzel megengedve az ügyfeleknek „trédelni” az élőfogadásokban, így nyereményt biztosítva maguknak a végső sípszó előtt.

Maga a tőzsde nagyobb szorzókat kínál a hagyományos bukmékereknél, mivel szorzókban ők beépítik a saját nyereségük is, a Betfair pedig két egyesélyes eseményre kétszer 2,00-es szorzót kínál. A fogadóiroda nyeresége kizárólag jutalék formában nyilvánul meg., ez magyarországi játékosokra 6,5%. Például ha Ön fogad 10 eurót egy 2,00-es szorzóval és nyer, akkor a nettó nyereményösszege 10 euró, ebből a Betfair levonja saját 6,5%-át, az pedig 0,65 euró. Viszont ha Ön fogad 2,00-es szorzóval és veszít, akkor nem fizet jutalékot.

Regisztráció és befizetés Betfair-nél

A Betfair regisztráció és az első fogadást 4 egyszerű lépésben intézhető:

1. Látogasson a Betfair oldalra. Figyelembe kell venni, hogy az eredeti domain név blokkolva van a NAV Szerencsejáték Felügyelete Főosztálya-tól, de szerencsére rengeteg alternatív link létezik, amelyikről lehet elérni az eredeti fogadási weboldalt.

2. A webfelület felső részen egy regisztrációs gomb található, ott ki kell tölteni az általános infót magáról. Ha esetleg nehézségekkel ütközik, akkor segítséget lehet kérni az ügyfélszolgálattól az élő csetten keresztül.

3. Miután a szükséges mezőket kitöltötte és a regisztrációja kész van, akkor lehet az első fogadást megtenni. Betfair semmiképpen nem fog Önt korlátozni a fogadásban, mivel minden online pénztárca és bankkártya lehetőség rendelkezésre áll.

Bónusz

Ha Ön első fogadása például 20 euró és veszít, akkor a Betfair vissza fog téríteni ezt a 20 eurót. Ezt azt jelenti, hogy az Ön első fogadása teljesen ingyenes és lehet vele kicsit többet kockáztatni.

Tudni kell viszont, hogy ha az Ön első fogadása kisebb 20 eurónál, akkor ebben az esetben nem jár bónusz. Azon kívül minden fedezetlen, nem tett vagy nem érvénes fogadásról sem jár bónusz.

Live Streaming

Ebben a fogadási weboldalban minden héten több száz foci, tenisz, röplabda, kosárlabda, snooker, hockey, kézilabda, rögbi, stb. sportesemény között választhat. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy a Live Streaming a Betfair-nél 2 és 5 közötti másodperces lassulással megy.

Az élőadás csak akkor elérhető, ha az Ön fiókja rendelkezik valamilyen pénzösszeggel, viszont emiatt nem muszáj fogadni.

Csak tőzsdeként működik-e a Betfair?

Nem, néhány éve a fogadási weboldal működik mint egy hagyományos bukméker is, amelyik kínál a szorzókat és csak Öntől függ, hogy elfogadja azokat vagy nem.

A fogadóiroda nagy erőfeszítéssel próbál fejleszteni és népszerűsíteni a saját bukmékere, de az még mindig nem érte el a tőzsde szintet. Még mindig sokkal jobb fogadni a Betfair tőzsdéjére, mert ott mindig találhatóak jobb szorzók ugyanazok a fogadásokra.

A sportfogadási weboldal a 27 különböző sport kínálattal és 5-6% nyereséggel elég sikeresen felveszi a versenyt a többi bukmékerrel a piacon, de a tőzsde ellen elég nehéz nyerni.

A bukmékeri bónusz

Három oka van, miért érdemes kipróbálni a Betfair bukmékerje – ez a három 10 eurós ingyen járó fogadás minden új ügyfélnek.

Az egyetlen feltétel a bónuszra az, hogy fogadni kell 10 euró értékben. Itt nem számít, hogy Ön nyer vagy nem, a bukméker megengedi, hogy fogadjon 3-szor 10 euróval.

Ezek az un. ingyen fogadások, ami azt jelenti, hogy az Ön fiókjában marad csak a nettó nyereség, magyarul ha 1,50 szorzóval játszik és az Ön nettó nyeresége 5 euró, akkor ez az 5 euró Önnél marad. Azért, mi a Betmagyar.com-ról azt tanácsolunk, ha bónusszal játszik, akkor keressen nagyobb szorzókat, hogy jobban megérjen a fogadás.