Magyarországi bónuszok

Rabona Bónusz

A sportfogadási bónuszok olyan marketing eszköz, amelyiket a bukmékerek szívesen használjak, ha új ügyfeleket szeretnének fogni.

Az egyik ilyen a befizetési bónusz, ez általában akkor jár, amikor az új ügyfél először fogad a weboldalon. Ez majdnem mindig a legnagyobb bónusz is.

A magyarországi ügyfelek elégedettek lehetnek, mert azok a bukmékerek, akiket itt a Betmagyar.com weboldalon bemutatjuk Önnek, elég jó bónusz rendszerekkel állnak elő, emiatt érdemes akár egyszer regisztrálni és megkapni a bónuszt és utána soha ne mennyen vissza, bár azok a bukmékerek nem csak jó bónuszt kínálnak, hanem sok minden más érdekességet.

Itt van a Betmagyar.com-ban szerepelt bukmékerek teljes bónusz kínálata:

Betfair – Ez a bukméker két különböző bónuszt kínál – az egyik a tőzsde bónusz, a másik pedig a fogadási bónusz, de a kettő összevonható.

Itt a bónusz egy ingyenes 20 eurós fogadás jelenti. Hogy működik? Egyszerűen fogadni kell ezzel a 20 euróval (lehet többel is) és abban az esetben, ha nem sikertelen volt a fogadása, akkor is a Betfair visszateríti Önnek azt a 20 eurót.

A bukméker bónusz egy kicsit más formában létezik, ugyanis először fogadni kell 10 euróval és akkor ingyen jár Önnek 3 ingyen fogadás, mindegyik 10 euró értékben. Szóval 10 euróval fogad, és emiatt 30 eurót kap ingyen. Nem rossz, ugye?

William Hill – szintén jó bónusz ajánlattal rendelkezik, ez pedig 20 euró minden új játékosnak, aki legalább 10 euróval fogad valamelyik sporteseményre. Ez rendkívül jó ajánlatnak tűnik, így érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

Bwin bónusz ajánlata új ügyfelekre szintén figyelemre méltó. Ez 100 eurót jelent, a fogadási összeg pedig legfeljebb 50 euró lehet.

Itt érdemes megjegyezni, hogy nem muszáj, hogy a szorzó 1,50 fölött legyen, ami feltétel a többi bukmékereken, lehet nyugodtan fogadni 1,10-1,20 szorzóval is.
A „Kaszinó” részlegen még nagyobb bónuszra tehet szert – 100% a fogadó összeg értékénél, ez pedig legfeljebb 200 euró lehet.

Bet365
Sportfogadás
Kaszinó
Póker
Játékok

Sportingbet – Ez a bukméker három különböző befizetési bónuszt kínál – egy a póker teremnél, egy a kaszinó teremnél és egy a sportfogadási részlegen.

A sportfogadási bónusz mértéke 50% lehet a fogadó összeg értékénél, ez pedig legfeljebb 15 000 Ft. lehet. A bónusz feltételei elég bonyolultak – Ön így kaphatja a bónuszt, ha a regisztráció és az első fogadás egy napon történik, a fogadó összeget 3-szor meg kell forgatni 7 nap alatt és amikor megkapja a bónuszt, azt 5-ször meg kell forgatni.

A Sportingbet sportfogadási bónusza nem versenyképes a többi bukméker bónuszaival, viszont ez kárpótolva van a másik két bónusszal.

Például a sportfogadási weboldal „Kaszinó” részlege 90 000 Ft.-os bónusz összeget kínál Önnek, ha ugyanilyen összeggel fogad. A póker teremben pedig 1 000 Euró-s bónuszt is kaphat, ez viszont attól függ mennyire aktívan vesz részt a játékban.