Bukmékerek

Librabet Bónusz

Itt nálunk, a Betmagyar.com-ban mindig találhatóak működő alternatív linkek és friss információ és értékelés a legtöbb sportfogadó irodáról.
Nagy a bukméker választás, itt bemutatjuk azok közül a legnagyobbakat:

Betfair  – a legnagyobb és a legnépszerűbb fogadási tőzsde a világon, a heti forgalma több mint 50 millió font. Itt vannak a legjobb szorzók az Interneten, azon kívül Betfair működik mint hagyományos tőzsde is. Na Ön nem idegenkedik a tőzsde alapú fogadás, akkor itt van az Ön helye, mert per pillanatban itt vannak a legjobb szorzók.

William Hill – Ez az egyik legrégebbi sportfogadási iroda Nagy Britániaban, majd nem 90 éves történettel és ez az első internetes bukméker a világon. Bár nagyon sok ember elég régimódinak tekinti a William Hill sportfogadási irodát, a weboldaluk elég modern funkcióval rendelkezik, mint a Live Streaming, élőfogadások, Cash Out és sok minden más.

Bwin – Ha Ön nem szereti a sportfogadásokat, akkor is sokszor találkozik ennek a fogadóiroda lógójával, amelyik ott van a Real Madrid, Bayern München, Milan mezein. Ez a sportfogadási iroda 20M ügyféllel rendelkezik világszerte és körül-belül 50 000 játék lehetőséget kínál naponta. Ez a bukméker elég gazdag sportkínálat dicsekedhet – majdnem 90 sporttag szerepel a választékjában.

Sportingbet – A Sportingbet-en rengeteg játék és akció található, a világ egyik legjobb kaszinóval és póker teremmel együtt. Itt kihasználható a különböző bónusz rendszerek, összesen a bónusz értéke elérheti 400 000Ft.-ot.

Az internetes sportfogadások az egyik kedvenc szórakozása több százezer magyar játékosnak. Ez nem új keletű dolog, pl. A lóversenyekre már a 19-ik században lehetőség volt a magyaroknak fogadni.

A kommunizmus lebukása után nagyon sokáig a sportfogadások majdnem illegálisan működtek, a külföldi sportfogadó irodák sem tudtak törvényesen ajánlani szolgáltatásait. Egynéhány éve ezelőtt ez kicsit megváltozott, ugyanis 2013-ban meg volt szavazva új Törvény a szerencsejátékokról, amelyik megengedte, hogy a külföldi sportfogadó irodák tudjanak szerencsejáték licencre pályázni, de a rengeteg adó és különböző illetékek gyakorlatilag ugyanúgy visszataszítják a nagy fogadó irodák a magyar szerencsejáték piactól.

Ezt viszont nem tudta elbátortalanítani a bukméker irodák, hogy ne tudjanak szolgáltatást nyújtani magyarországi ügyfeleiknek, így a rendszer „kis kapuit” kihasználva alternatív linkeket létrehoztak, ezzel hozzáférhetőséget biztosítottak fogadási lehetőségeket magyar ügyfelek számára. Ezeknek az alternatív linkeknek korlátlan lehet a száma, így ha a hatóságok betiltják néhány alternatív linket, a fogadás nem áll meg, mert a sportfogadó iroda mindig rendelkezik egynéhány tartalék linkkel, így az Ön számára mindig elérhető lesz fogadóiroda weboldala.

Magyarországi bónuszok