Sportfogadási oldalak

A sportfogadások értéke jelenleg 14 milliárd dollárra rúg, és ez növekszik. Az új iparág 2004-es megszületése óta a legjobban értékelt oldalak elfogulatlan értékelésének igénye még fontosabbá vált. Évente 5%-os növekedéssel a sportfogadási piac az előrejelzések szerint a legmagasabb, körülbelül 8,83%-os növekedést fogja elérni. 2021-2028 folyamán. Ha tehát online szeretné megtenni következő tétjét, vagy élő szerencsejátékra vágyik, nézze meg az alábbi helyek egyikét:

HOGY ÉRTÉKELJÜK A SPORTKÖNYVEKET

 • Gyors kifizetések

  Gyorsan és biztonságosan fizesse ki, amit nyert

 • Befizetési módok

  Győződjön meg arról, hogy könnyedén befizethet Visa, Interac, Cryptocurrencies és sok más módszer segítségével

 • Legjobb bónuszok

  Használja ki a legjobb bónuszajánlatokat, ingyenes fogadásokat és egyebeket

 • Minden sport

  Élvezze a legjobb esélyeket a nagy ligákhoz az NHL-től az NBA-ig, a lovakig és a sportokig. Tegye meg fogadásait, mielőtt elfogy • Ha rajtunk keresztül fogad fogadást, pénze biztonságban van. Időt szánunk arra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az általunk áttekintett sportfogadások jogszerűek, és senkit sem hagynak cserben. A három legfontosabb dolog egy online szerencsejáték-oldal esetében a bónuszok, promóciók és amp; banki sebesség. Az utolsó határozza meg, hogy a játékosok milyen gyorsan férhetnek hozzá pénzükhöz, miután befizették a számlákra. Természetesen figyelembe vesszük az ügyfélszolgálati oldalt is. Tudjuk, hogy elengedhetetlen, hogy a lehető leghamarabb felvegyük a kapcsolatot az ügyfélszolgálati ügynökökkel, és szakmai és minőségi támogatást kapjunk. Ezért minden sportfogadási áttekintésben értékeljük ügyfélszolgálati tapasztalatainkat, és tájékoztatjuk Önt erről.

  Miért bónuszok és ingyenes fogadások?

  Éles a verseny a sportfogadók között. Ez az oka annak, hogy gyakran látni fogsz olyan fogadási oldalakat, amelyek bónuszokat, ingyenes fogadásokat vagy egyéb promóciókat használnak új fogadók elbűvölésére. Mindez azt jelenti, hogy jól meg kell értened őket. Hogyan? A feltételek elolvasásával & feltételek minden egyes bónusz/promó mögött, mielőtt a kezedbe kerül.

  Ha most azon töpreng, hol kezdje, íme néhány a legjobban értékelt sportfogadók, amelyek fantasztikus bónuszokat kínálnak:

  Vezető sportágak, amelyekre lehet fogadni

 • Labdarúgás fogadás

  A futballfogadás domináns erőként emelkedik ki az online fogadások világában, és világszerte jelentős pénzügyi tevékenységet von maga után. Népszerűségét a sokszínű nemzetközi szurkolótábor és a versenyek széles skálája vezérli, így előnyben részesítik az online fogadók számára, akik szívesen tesznek fogadásokat az általuk szorosan követett mérkőzéseken.

 • NHL jégkorongfogadás >

  A játék követésének elengedhetetlen része, hogy a szenvedélyes jégkorongrajongók kedvenc csapatában pénzt szerezzenek. A jégkorongfogadási oldalak rengeteg NHL-es odds-lehetőséget kínálnak, beleértve az élő fogadásokat is.

 • NBA kosárlabda fogadás >

  A kanadai kosárlabdára való fogadás óriási lehetőség a fogadók számára. A Raptors legutóbbi NBA-bajnoki címével az online fogadás tovább nőtt Kanadában.

 • UFC fogadás

  A rendelkezésre álló lehetőségek széles választékával biztosan megtalálja a fogadási stílusának megfelelő küzdelmet. Évente több mint 40 eseményt terveznek, és egyszerre több küzdelemre fogadhatsz.

 • Foci focifogadások >

  Úgy tűnhet, mint az NFL… de nem az. Ennek ellenére sok fogadó szeret az egyetemi futballfogadásokra fogadni. A hétvége legjobban várt meccse szombaton következik. A fogadási oldalak oddsokat kínálnak ezekre az epikus eseményekre is. Tehát még akkor is érdemes megnézni, hogy ki nyeri a címért folytatott küzdelmet, még ha nem is lakik ezen iskolák egyikének közelében, vagy egyáltalán nem érdekel valami.

 • Lóversenyfogadás

  A lóversenyek világa izgalmas és változatos, és világszerte zajlanak események. A fogadók választhatnak a Canadian Triple Crown vagy olyan nemzetközi kedvencek közül, mint a The Grand National (Egyesült Királyság) és a Dubai World Cup.

 • A sportfogadási szorzók magyarázata

  A fogadási szorzók zavaróak lehetnek, de szerencsére sokféle fogadás létezik. Egyesek akár tizedes vagy tört szám megadását is megadhatják! Íme egy gyors áttekintés arról, hogy mit jelentenek a különféle páratlan típusok.

  Néhány dolog, amit figyelembe kell venni a sportfogadó kiválasztásakor

  1. Amikor fogadni szeretne, sokat segít, ha az oldalon megtalálja, amire szüksége van.
   A sportfogadásnak könnyűnek és szórakoztatónak kell lennie1. Ha túl sok a szóváltás vagy a kezelőfelület zavaros, az emberek hamar megunják, mert nem találják a számukra megfelelőt. Tedd fel magadnak azt is, hogy Ön NFL vagy egyetemi futball fogadó? Egy másik kérdés: játsszon-e útközben, vagy inkább az asztali számítógépéről csinálja? Mindezen kérdések megválaszolása könnyű és kellemes élmény lesz.
  2. Végezzen alapos kutatást.
   Lehet, hogy ez nem okoskodásnak tűnik, de véleményeink elolvasása kiváló kiindulópont. Itt láthatja, mi áll rendelkezésre. Összességében csak azokról a fogadóirodákról teszünk közzé sportfogadási értékeléseket, amelyekben megbízunk, és amelyek nem szerepelnek feketelistán.
  3. Mindig olvassa el a bónuszokra és promóciókra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.
   A darabos bónuszok jól mutatnak egy adott sportfogadási platformon. Legyen azonban óvatos, ha a mögöttes feltételek nem felelnek meg az Ön fogadási stílusának.
  4. Kifizetés és gyorsaság.
   A legtöbb fogadó azért panaszkodik, mert a kifizetés feldolgozása időbe telik, amikor visszavonja nyereményét. Tehát, amikor sportfogadót választ, válassza azt, amelyik gyors kifizetéseket ígér, és azt, amelyik rendelkezik a használni kívánt fizetési módokkal.

  Mobil fogadás Android és iOS rendszeren

  A mobilfogadás a következő nagy dolog, és minden sportfogadási oldalon elérhető. Fogadjon kedvenc csapatára, bármikor, bárhol, mobil fogadással. A gyors letöltésnek és az egyszerű kezelőfelületnek köszönhetően bármilyen eszközről élvezheti a játék kényelmét, beleértve az iPhone-t, Androidot, iPadet vagy bármilyen más eszközt. Természetesen sok szerencsejáték-platform a mobilfelhasználók számára optimalizálta webhelyét.

  Íme néhány a legjobb fogadási alkalmazások közül:

  Sportfogadás alkalmazás Android alkalmazás iOS alkalmazás
  Betway Sports
  888 Sport
  Bet365
  William Hill

  GYIK