Bwin

Rabona Bónusz

www.bwin.com

Bwin az egyik legnagyobb szerencsejáték iroda a világon. Ez a bukméker nagyon sok szolgáltatást kínál, azok közül kiemelkedő helyet foglalnak a sportfogadások, a póker és a kaszinó. A fogadóiroda érdekelt nem csak szabályozott piacokra, hanem szabályozatlan területekre, mint amilyen Magyarország. Ezt azt jelenti, hogy itt használnia kell az általunk javasolt és un. „alternatív linkeket”, mivel az eredeti domain név elérése meg van akadályozva a magyar hatóságoktól.

A Bwin Interactive Entertainment fogadóirodát (régi neve betandwin) 1999-ben állapítottak. Az osztrák bukméker több mint 20 fogadási területeken működik és már több, mint 20 millió ügyféllel rendelkezik világszerte.

Pár éve ezelőtt, 2011-ben, Bwin összeolvad a Party Gaming-gel. Ez a cég hosszú történettel rendelkezik – 1999-ben állapítottak meg, akkor indította az akkori nagyon híres online kaszinó – „Starluck Kasino”. Ök rendelkeznek egy online póker platformmal is, ez a szinte híres „PartyPoker”, amelyik a mai napig elérhető és működik.

Ajánlat új ügyfelek számára

Az online fogadási oldal nagyon kecsegtető ajánlattal rendelkezik új magyarországi ügyfelek számára, és ez ráadásul sokkal jobb, mint a többi bukméker ajánlatainál. A Bwin bónusz mértéke eléri a befizetés összegének 100 százalékát, azzal az egyetlen feltétellel, hogy a legmagasabb befizetési összeg 50 euró lehet.

Az egyik legjobb eleme ennek a bónusz ajánlatnak az, hogy itt nincs olyan feltétel, mint a többi bukmékereknél, hogy a szorzó legkisebb mértéke 1,50 legyen. A másik pedig az, hogy nem kell semmit tenni a bónuszért – nem kell megtenni egy megszabott összeget vagy beírni valahova bónuszkódokat, mert Ön automatikusan megkapja a bónusz összeget a számlájára.

Az egyetlen negatív dolog a bónusz ajánlatban az, hogy Ön csak a nettó nyereséget kapja meg, ami azt jelenti, hogy maga a fogadott összeg nincs benne. A Bet365-nél viszont a bónusz összeg a fogadott összeggel együtt marad a számlájára.

Külön bónuszt kaphat a fogadási weboldal „Kaszinó” részlegen, itt a bónusz négyszer nagyobb, mint a sportfogadásoknál – itt is a bónusz eléri a befizetés összegének 100 százalékát, de maga az összeg már 200 euró lehet.

A „Póker” részlegen is kap bónuszt az ügyfél, de itt a bónusz mértéke nem a fogadott összegtől, hanem a játékos aktivitásától függ.

Szorzók és fogadási területek

Ennél a bukmékernél a sportfogadások lehetőségei majdnem határtalanok és ezzel ez az egyik legjobb fogadási iroda a világon. Nem csak a mérkőzés előtti fogadásokból, de az élő fogadásokból is elég széles a kínálat, bár nekünk ügy tűnik, mintha a nagyobb hangsúlyt az élőfogadásokra fektet a bukméker.

A fogadóiroda sportkínálata eléri a 90 db. sportágat, ez még egy olyan tényező, amelyikre kevés vetélytársa büszkélkedhet ezen a területen. Természetesen ez a 90 sportág nem szerepel egyszerre, mivel mindig vannak pihenők, szünetek, stb., általában 60 sport körül van jelen egy adott pillanatban. A legnagyobb hangsúly természetesen a focira fektették, a bukméker több mint 500 bajnokság és különböző díjmérkőzés kínál az ügyfeleinek. Naponta 30 000 és 50 000 között van a fogadási lehetőség száma, ez pedig kifejezetten gazdag kínálatra utal.

A szorzók értéke viszont nem ennyire jó. A Bwin nem fog ajánlani a legjobb szorzókat a világon, általában a közepes szintén vannak, de a Betmagyar csapata már találkozott a legmagasabb szorzó értékekkel ezen a területen pont a Bwin-nél, emiatt pedig érdemes figyelni.

Weboldal

A Bwin weboldala így van fejlesztve, hogy először kifejezetten felhasználóbarát legyen, másodszor legyen korszerű és modern, bár ennek az a hátránya, hogy a sok színes grafika és a flash elemek néha lelassítják a weboldal feltöltése.

A kezdőoldal könnyű elérés biztosít a legnépszerűbb fogadási területekre, a „Kedvenceim” panel pedig megengedi különböző események hozzáadását. A kezdőoldalról lehet találni a gyors elérhetőséget az élőeredményekhez, statisztikákhoz és a végeredményekhez.

Az élőfogadások weboldal felülete 24 órán keresztül működik és elég széles sportesemény kínálat foglal magában. Ez talán az egyik legkedvencebb funkció a játékosok számára. Az élőfogadási felület 3 részre van osztva – az egyikben van minden élőben közvetített esemény, a másodikban pedig minden olyan esemény, amelyik része lesz az élő adásnak és harmadikban vannak a kedvenc sportesemények, amelyiket az ügyfél szeretne közelebbről követni.

Ha valamelyik sportesemény mellett videó ikon tálalható, azt az jelenti, hogy lehet követni az eseményt élő adásban. A videó ugyanazon az oldalon van, ahol vannak és a fogadási lehetőségek az adott sporteseményre. Ha Ön egész oldalra szeretné nézni a videót, akkor be kell menni a „Videó” részlegre. Az élőfogadási felületen található „csett szoba” is, amelyikben kapcsolatba lehet lépni a többi játékosokkal.

Mobilverzió

Az ügyfelei számára, ha Ön iOS felhasználó, Bwin kínál mobil alkalmazást, amelyiket le lehet tölteni az Apple Store-ről. Ha Ön Android felhasználó, akkor az alkalmazást le lehet tölteni bwin.com/app-ról. A fogadási területek navigálása a mobil alkalmazáson szinte olyan könnyű, mint a számítógépen, ezzel az ügyfelek könnyen boldogulnak majd.

A sportfogadási weboldal rendelkezik mobil verzióval is, ennek az internet címe – m.bwin.com.
Bankolás és ügyféltámogatási szolgáltatások
Sok ügyfél panaszkodik a weboldal ügyfélszolgáltatásról. A Betmagyar.com csapata szerint ez egy olyan terület, ahol a fogadóiroda van mit javítani.

A 24-órás ügyfélszolgáltatás csak email-en keresztül elérhető és nagyon sokszor a várakozási idő sokkal magasabb a megszokottnál.

A bukmékernél használható a legtöbb betét-és hitelkártya és a nagyobb online pénztárca.

Tudni kell, hogy ez a kevés bukméker egyike, aki még mindig számol kifizetési díjat, ennek a mértéke 2%.

Összefoglaló

Ha ajánlanunk kell egy jó bukméker a Betmagyar.com olvasói számára, ez aligha Bwin lesz. Viszont ha Ön szereti a kevésbé népszerű fogadási területeket, akkor ez a bukméker tökéletes Ön számára. Itt érdemes kihasználni a különböző bónuszokat is.