William Hill

Rabona Bónusz

Williamhill.com – Alternatív link

William Hill az egyik legrégebbi bukméker a világon. Minden 1934-ben kezdődik, amikor a birminghami születésű William Hill megalapítja a céget és elkezdi sportfogadásokat fogadni telefonon és postán. Hosszú idő után, 32 év múlva, William Hill megnyíltja az első bukméker irodáját is. Azután, 1988-ban William Hill (a saját weboldala információja szerint) ő lett az első bukméker, aki rendelkezik olyan platformmal, amely alkalmas online fogadásokra. Ez igazi forradalom volt a cég számára, mivel ezzel népszerű lett nem csak Nagy Brittaniban, hanem világszerte is.

Manapság a bukméker a világ minden táljáról rendelkezik ügyfelekkel és a magyarországi játékosok száma folyamatosan növekszik. Betmagyar.com szerint ez az egyik legjobb bukméker magyar ügyfelek számára, azért kínálunk itt részletes információt róla.
Mivel  a sportfogadás ennél a bukmékernél be van tiltva a hatóságoktól, azért az elérhetősége az alternatív linkeken keresztül történik. Ezek a linkek azért voltak létrehozva a fogadóirodától, hogy a magyarországi játékosok tudjanak elérni a bukméker weboldalát. Itt van néhány alternatív link.

Fogadási események

William Hill rendelkezik a legtöbb fizikai iroda Európa szerte és az egyik legnagyobb játékos tömeggel, emiatt kényszerülnek nagy fogadási események kínálatra, ezzel kielégítve minden ügyfél igényét is.
Mivel ez egy Nagy Britanniai bukméker, a nagy figyelem a foci és a lóversenyekre irányul, itt vannak a legrészletesebb fogadási ajánlatok a fogadási piacon ezekre a sporteseményekre.
De a többi sportágazat sincs elhanyagolva itt. Több mint 25 sport van a bukméker kínálatában, amelyikben lehet fogadni, azok közül van a röplabda, tenisz, kosárlabda és sok minden más.
A többi bukméker ajánlattal összehasonlítva, William Hill nagyon megelőzi a versenytársakat a Betmagyar.com véleménye szerint. Ezt az jelenti, hogy ezt a weboldal azoknak a játékosoknak ajánljuk, akik szeretnének fogadni különböző sportokra. Ez a bukméker rendelkezik több száz fogadási eseménnyel minden sportágazatban.

Élő fogadások

Az élő fogadásokat, amelyiket kínál a William Hill az egyik legjobb online fogadások a piacon, a különböző fogadási eseményeknek, élő adásoknak, az élő eredményeknek és a nagyon jó statisztikának köszönhetően. Például a tenisz meccsekben minden egyes pillanatban követhető a mutatói statisztika ászokra, dupla hibákra, megnyert szerviz pontokra és az összes megnyert pontokra.

Az élő fogadások a „In-Play Betting” gombbal elérhetőek, ez a sport lista alatt található. A bukméker online platformja nagyon egyszerűen lehet használni, akkor is, ha Ön először fogad vagy csak körül néz.

Live Streaming

William Hill az a kevés bukméker egyike, amelyik ingyen élő adásokat kínál az ügyfeleinek. A többi bukméker is kínál ilyen szolgáltatást, de bizonyos feltételek mellet, mint pl. fogadás egy konkrét eseményre vagy rendelkezésére álló pénzösszeg a fiókjában.
Az angol bukmékernél nincsenek ilyen feltételek – itt az élő adáshoz elég csak egy fiók, hogy tudjon követni élőben a sporteseményeket!
A foci, a tenisz, a kosárlabda és a baseball a sportok, amelyik általában nézhetőek élő adásokban.
Lehet követni Nagy Britanniából és Írországból különböző lóversenyeket, de az adott eseményre legkevesebb 1 fontos fogadás szükséges.

Szorzók

Lehet, hogy a William Hill nem kínál a legnagyobb szorzókat a fogadási piacon, de mégis elfogadóak, főleg nagyobb bajnokságoknál. Itt a foci mérkőzésekre a nyereség 5,6%, a kosárlabdában pedig 3,5%. Néha a bukméker hibázik a szorzók kialakulásához és nem reáhalnak olyan gyorsan a fogadási események változására, ezek pedig olyan dolgok, amelyik Ön, mint játékos ki tudja használni.
20 Euró ingyen fogadás
Amikor Ön csatlakozik a William Hill-hoz, a bukméker ezt meghálálja egy 20 eurós ingyenes fogadással.
Hogy működik ez?
● 1 – Látogasson a bukméker weboldalára.
● 2 – Nyomja meg a „Join now” zöld gombot, amelyik a jobb felső sarkon található.
● 3 – Töltse ki a szükséges adatokat és válasszon egy felhasználó nevet és jelszót.
● 4 – Lépjen be az új fiókjában és fogadjon legkevesebb 10 euróval
● 5 – Fogadjon bármelyik fogadási eseményre, de figyelemben kell venni, hogy 50-es szorzó lehet a legkisebb. Utána kap a bukmékertől 20 eurót, ezzel tud fogadni bármelyik sporteseményre, ez csak Öntől függ!
Itt az egyik pozitív dolog azt, hogy befizetésre használhat bármelyik internetes pénztárcát, ezt azért nagyon fontos, mert a többi bukméker nem engedi pl. a Skrill és a Neteller használatát.

Bankolás

A William Hill több mint 20 lehetőséget kínál be-és kifizetésekre, azok közül vannak minden fajta betét-és hitelkártyak, Skrill, Neteller, Paypal, bank transzfer, bank csekk, stb. Minden befizetés díjmentes és pillanat alatt megtörténik (a bank transzferen és a bank csekken kívül)
A kifizetések egy kicsit több időt igényelnek – 3-5 munkanap a betéti vagy hitelkártya irányában és 1nap a Paypal és Skrill felé. Az egyetlen online pénztárca, amelyikre a kifizetések rögtön megtörténnek, az a Neteller.

Összefoglaló

William Hill az egyik legtapasztaltabb bukméker a világon, már lassan 100 éve van jelen a fogadási piacon. Jelen pillanatban anyagilag ez az egyik legerősebb fogadóiroda és ezzel együtt a legbiztonságosabb is.
Mi, a Betmagyar.com csapata, ügy gondolunk, hogy ez lehet az Ön állandó bukmékere. Természetesen itt is van néhány gyenge pont a szolgáltatásaiban, de átlagban ez a bukméker jobb a többi versenytársaknál, emiatt a magyarországi játékosok biztos elégedettek lesznek, ha William Hill-t választanak és regisztrálnak ügyfélként.