Rabona Bónusz

Sportingbet – Alternatív link

A céget Mark Blanford állapította 1998-ban, most ez a egyik legjobb bukméker a világon. Világszerte majdnem 30 millió ügyfele van a cégnek, Európában, Ausztráliában, Kanadában, Dél Amerikában és Dél Afrikában egyaránt.

Ez a kedvenc fogadási weboldal nagyon sok embernek, így magyar játékosok ezreinek és Betmagyar.com csapatának is. Naponta a bukmékerhez több mint egy millió fogadás érkezik. A fogadási weboldal a GVC Holdings tulajdonában van, ami magában elég nagy garancia a pénzügyi biztonsághoz. Sportingbet.hu szabályozása és a megfelelő működése Malta és Aldurni szerencsejáték felügyeletei ellenőrzik. Azon kívül tag a Independent Betting Adjudication Service (IBAS) szervezetnek is, amelyik segít mint hivatalos szervezet  vitás kérdésekben a játékosok és a fogadó weboldal között.

Weboldal

A fogadási weboldal letisztult dizájnnal és jellegzetes türkizkék színnel rendelkezik. Nagyon sok ügyfél számára ez a fogadási weboldal jobb felhasználói élményt nyújt, mint a konkurens weboldalak. Viszont a weboldal grafikái elég nehezek, emiatt ha gyengébb a számítógép vagy lassú az Internet kapcsolat, akkor feltöltési problémák léphetnek fel.
A weboldalban egy jól megtervezett fogadási lista található, amelyikben egy kattintással könnyen megfigyelhetőek és ellenőrizhetőek a többi vagy az előző fogadásai .
A bukméker rendelkezik  élőfogadási felülettel, ami szintén sok ügyfelet vonz  a kitisztult dizájnjával és az egyszerűsített navigációjával.
A Sportingbet fogadási weboldalt a világ legjobb számítástechnikai cégek munkatársai tervezték és kivitelezték, ezek közül elég csak megemlíteni az Ash Gaming, Betsoft, Boolabus, CryptoLogic, CTXM, Enetpulse, Entraction, Evolution Gaming, Game Account, GTS, GTECH G2, ISWI és NetEnt.

Szorzók

A fogadási weboldal általában elég jó szorzókat kínál, igaz, nem a legjobb értékek azon a területen, de mindenképpen azok az átlagon felül vannak. Nagyon jó szorzókat lehet találni a kosárlabda, hoki, kézilabda és röplabda meccseken. A baseball és az amerikai foci mérkőzésekre szintén elég jó szorzókat kínál a weboldal.
Néhány amatőr foci bajnokság nem szerepel a fogadási weboldalon, de ha fogadni szeretne a nagyobb bajnoksági meccsekre, Sportingbet az Ön helye.

Bónusz

A bónusz mértéke 15 000Ft, ha most regisztrál az angol fogadási weboldalon
Tényező viszont, hogy itt a bónusz feltételek bonyolultabbak, mint a többi bukmékernél, mint pl. Bet365 és Betfair és jóval nehezebb vehető ki.
Először is a bónusz akkor jár, ha a regisztráció és az első fogadás egy napon történik. Emiatt vigyázni kell, mert nem érdemes regisztrálni, na nem tud vagy nem akár fogadni ugyanazon a napon.
Másodszor a bónusz akkor kapható meg, ha a regisztrációtól számítva 7 napon belül a befizetés értékét háromszor megforgatja.
Ha eddig minden leírtat megtett és Ön magyarországi játékos, akkor Ön kap 50%bónuszt 15 000Ft.-ig.
Annak ellenére, hogy hogy a bónusz rendszer nem annyira megfelelő, ez a weboldal rengeteg más kedvezményt kínál a magyar játékosoknak a regisztráció után.
Nekünk, a Betmagyar.com csapatának az akkumúlatív fogadások bónusz rendszere az egyik kedvence, ami abból áll, hogy fogadni kell 3 vagy több foci vagy tenisz sporteseményre
A fogadási weboldal minden héten ingyenes fogadásokat rendez, amelyik nagyon bejönnek a fogadási területeken most először járó újoncoknak.

Kaszinó

A fogadási weboldal kaszinó részlege komoly hírnévre tett szert színes játék válogatásának köszönthetően.
A játékok 5 kategóriában vannak szétosztva:
● Szerencsekerék
● Blackjack
● Főnyeremény
● Játékgépek
● Más játékok
A weboldal majdnem 300db. játékot kínál, amelyikben a főnyeremény majdnem mindig néhány millió körül mozog.
A Sportingbet kaszinó terme 90 000Ft. vagy nagyobb bónuszt kinál, természetesen attól függ mekkora a befizetés összege. Ha ez az összeg 90 000Ft. vagy több, akkor Ön megkaphat a bónusz legnagyobb értéket.

Póker

Nagyon sok bukméker weboldal rendelkezik póker teremmel, de kevesebben vannak, akik egy külön póker terem névmárka teljes tulajdonjoggal rendelkeznek. A Sportingbet fogadóiroda megvásárolta 2004-ben a Paradise Poker nevezetű póker termet és mai napig működteti.
Nagy aktivitás tapasztalható a készpénz játékoknál a légnépszerű póker fajtában – Texas Hold’em. Itt a jó hír az, hogy rengeteg gyenge játékos van és azokat egyáltalán nem nehéz legyőzni.
Ez a póker terem az egyik legnagyobb bónusz összeggel dicsekszik a fogadó iparban, a bónusz mértéke elérheti 1000 Eurót is, viszont ez részletekben kapható, ez pedig attól függ Ön mennyire aktív a weboldalon.
Sportingbet alternative link:
sportingbet 623
sportingbet 174
sportingbet 376
sportingbet 735
sportingbet 158
sportingbet 777
sportingbet 538
hu.sportingbet 237

Összefoglaló

Ha Ön szereti a kaszinót és a póker játékokat, akkor nem fog csalódni, ha a Sportingbet weboldalon regisztrálja magát. A fogadóiroda nagy ügyfélkörrel és hírnévvel rendelkezik, ami a lojális magatartásnak és а kiváló játék feltételeknek köszönhető, emiatt ez az egyik kedvenc fogadási weboldal a magyarországi játékosok körében is.